Bisqit Academy - cursuri Power BI

Termeni și condiții

www.bisqit.ro denumit în cele ce urmează „Website” reprezintă în mediul virtual SNOOP ON SOLUTIONS SRL, denumit in continuare „proprietar” sau „Bisqit Academy”.

Bisqit Academy deține toate drepturile de proprietate intelectuală privind materiale și informațiile prezentate în website-ul nostru, inclusiv asupra articolelor, textului, fotografiilor şi ilustrațiilor.

Termenul “utilizator” reprezintă orice persoană fizica sau juridică care accesează sau utilizează website-ul nostru.

Toate informațiile și întregul conținut al website-ului nostru sunt considerate informații publice și vor fi tratate ca atare. Cu toate acestea, website-ul nu este și nu va fi legal responsabil, sub nicio circumstanță, pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor preluate din alte surse.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea, sub orice formă, a conținutului materialelor prezentate în website, fără acordul prealabil scris al Bisqit Academy. Orice încercare de modificare a datelor din website determină exercitarea dreptului proprietarului de a face uz de toate prerogativele sale pentru a se obține sancționarea acestor fapte.

Website-ul nostru poate conține link-uri către site-uri și resurse aparținând terților și care nu sunt în proprietatea noastră. Din aceste motive, va aducem la cunoștință că Bisqit Academy nu are niciun control asupra acestor site-uri și a resurselor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestor site-uri și nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri.

Dacă Termenii și Condițiile se modifică în orice mod, o versiune actualizată a acestora va fi publicată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini îți oferă garanții cu privire la faptul că vei fi întotdeauna informat în mod concret și actualizat despre tipul datelor și a informațiilor pe care le colectăm și despre modul în care acestea sunt utilizate.

În vigoare de la data de: 01 august 2022, până la retragere.